EVENT

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

EVENT

Iedereen klaar voor 5 oktober 2014?

Op zondag 5 oktober zet uw bedrijf de deuren open. 

Een ideaal moment om uw activiteiten in de schijnwerpers te zetten en op die manier het grote publiek een blik achter de schermen te gunnen. Play kan u op deze belangrijke dag helpen met de perfecte voorstelling van uw diensten en producten. Een presentatie op ledschermen, sfeervolle belichting, een gidsensysteem of een geluidssysteem ...

Play zorgt graag voor de passende audiovisuele ondersteuning om uw bedrijf op een onvergetelijke manier voor te stellen.

We staan steeds ter uwer beschikking voor meer info of een gratis offerte. Contacteer ons op 09/381 86 40 of info@playbiz.be.

Producten in de kijker:

U wenst een rondleiding te geven waarbij de bezoekers uw uitleg goed verstaan, zelfs in een lawaaierige omgeving? Dan biedt een tourguidesysteem u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing om uw boodschap over te brengen.

Verwelkom uw bezoekers met een korte speech of laat hen genieten van aangename achtergrond muziek. De elegante luidspreker van het Bose L1 compact-systeem® verdeelt het geluid duidelijk en gelijkmatig door de zaal. Het systeem garandeert het Bose kwaliteitsgeluid maar is toch gemakkelijk op te bouwen en eenvoudig te verplaatsen.

 

 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden...  Op een full HD ledscherm kan u een schitterende presentatie weergeven, uw mooiste realisaties showen of uw interessantste producten tonen. Ledschermen bieden een  excellente beeldkwaliteit, zijn dunner dan LCD- en plasmatelevisies en zijn bovendien energiezuinig.