INNOVATIE

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

INNOVATIE

Multimedia

PLAY werkt 360 graden. Wat bedoelen we hiermee? Niet alleen zijn we gespecialiseerd in verhuur, verkoop en installatie van audiovisuele hardware, ook voor ontwerp en creatie van multimedia helpen we u graag verder.

Bumperfilmpje

Voor het evenement van Sinelco ontwikkelden we enkele bumperfilmpjes. Bumperfilmpjes? Inderdaad, een bumperfilm is een term uit de video- en montagewereld. Het zijn kleine filmpjes tussen twee programma's door. Die worden gebruikt als onderbreking om van het ene programma naar het andere over te gaan, zoals bijvoorbeeld een reclameblok. Een bumperfilm duurt maar enkele of een tiental seconden en heeft dezelfde look & feel als het event.

 

"Een bumperfilm duurt een tiental seconden en is ideaal als overgang naar een volgende spreker"
Maarten Ameloot, audiovisueel consultant

Online video

Ook de online video in 3 landstalen voor Fevia hebben we netjes geïntegreerd. Kortom, we leggen ons toe op het totaalpakket. Van 2D- of 3D-plannen van uw event, aanpassen van PowerPoints, het monteren van films, het aanmaken van bumpervideo’s om sprekers aan te kondigen, het inlezen van voice overs of opnemen van geluidsfragmenten voor uw beursstand,… u bedenkt het, wij voeren uit. 

Kijk hier naar de film "Alustyl" voor Reynaers:

Play in 360°-modus

Play is al langer leverancier van Spinetix hypermediaplayers. Ons creatief team begeleidt u tijdens een training in het softwarepakket Elementi of Fusion tot u zelf het gewenste niveau hanteert. Net omdat we die kennis intern tot onze beschikking hebben, heeft u een direct aanspreekpunt en kan er snel geschakeld worden. Uw idee wordt gestroomlijnd tot we samen het ideale product bekomen. Om op die manier uw event samen naar een hoger niveau te brengen.