KLANT

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

KLANT

KATOENNATIE

Op 22 januari stelde Katoen Natie in de haven van Antwerpen twee gloednieuwe kranen voor. Om die inhuldiging voldoende kracht bij te zetten, bouwde PLAY hiervoor een ledwall van 28m² op een ponton dat ophing aan de twee indrukwekkende Liebherr-kranen. Projectmanager Frederik Vanslembrouck coördineerde dit huzarenstukje en zorgde voor dit schitterende schouwspel.

 

“De samenwerking verliep uitstekend. We stelden de inbreng en de ideeën van Frederik erg op prijs. De constante communicatie met de crew van Katoen Natie verliep optimaal. Zo kon er snel geschakeld worden voor last-minute wensen. Een sterke troef van PLAY!”

Edwin Debrouwere, Katoen Natie

 

De mobiele kranen hebben samen een totale liftcapaciteit van 416 ton. Na een reeks indrukwekkende liftbewegingen werd het ponton zonder probleem terug voor de feesttent geplaatst. Het slotvuurwerk luidde het begin van het avondfeest in.

In het jaar waarin Katoen Natie 160 jaar wordt, is deze inhuldiging een mooie aanvulling op de andere feestelijkheden. Op zich hebben de nieuwe kranen geen directe link met de verjaardag maar de constante expansie van Katoen Natie noopte tot snel handelen. 

PLAY wenst Katoen Natie hiermee veel succes!