VZW Aero II – Aeropolis building

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

VZW Aero II – Aeropolis building

Samenwerking EEG nv – Play AV
Author: 
Play AV

Gesitueerd op de Aeropolis-site in Schaarbeek bevindt zich Aeropolis II , anno 2017 een modern facilitair gebouw met maar liefst 80 medewerkers. Dagelijks biedt Aeropolis II vzw, opgericht door de Christelijke Onderwijscentrales COC en COV kwalitatieve ondersteunende diensten aan haar eigen deelorganisaties en derden. De sterkte van dit gebouw is dat er vergaderingen voor zowel kleine als grote groepen kunnen plaatsvinden. Play AV gaf samen met elektro-installateur Electro Entreprise NV (Gullegem)enkele zalen een audiovisuele opfrissing.

Integrale installatie van beeld-audio-sturing

Zowel een vergaderzaal als het auditorium werden voorzien  van een nieuwe WUXGA-installatieprojector van 7.000 lumen (Epson EB-G7905U), een Projecta scherm, een Barco ClickShare CSC-1 en dit allemaal aangestuurd door middel van Extron connectivity. In beide zalen werd eveneens een Sennheiser headset systeem voorzien voor verstaanbaar, draadloos en professioneel te kunnen presenteren.

Wat betreft de audiovoorzieningen werd er in de vlakke vergaderzaal gewerkt met een Bose FreeSpace DS100SE set, aangevuld met een Bosch DCN conferentiesysteem en een Sennheiser wireless headset systeem. In het auditorium daarentegen werd een Bose Panaray 502 Array geluidsinstallatie voorzien aangevuld met Bose FreeSpace DS100SE en ook een Sennheiser headset systeem.

De gehele installatie kan in beide zalen bestuurd worden via een Extron 10” Tabletop TouchLink® Pro Touchpanel.

Tot slot werd er buiten, in de inkom, foyer en cafetaria ook een Bose geluidsinstallatie voorzien (Bose FreeSpace DS40F, Bose FreeSpace DS16F).

Samenwerking EEG nv – Play AV

EEG nv is actief in het ontwerp, de realisatie, installatie en het onderhoud van elektrische totaalprojecten, klimaattechnieken en sanitair in diverse sectoren. Samen met Play AV brengt EEG nv tal van projecten tot een succesverhaal, hetzij via logistieke ondersteuning, hetzij met een wederzijds partnership voor, tijdens en na de installatie van het project. Het project voor vzw Aeropolis II is zo één van deze succesverhalen. 


Adres project: vzw Aeropolis II, Britsierslaan 5, Schaarbeek