Teamplayers gezocht

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Teamplayers gezocht

Spelers met passie en techniek
Author: 
Linde Vermeulen

Wanneer was jij voor de laatste keer onder de indruk? Precies dat moment wil PLAY bereiken bij events of installaties. Via een slimme integratie van licht, geluid en projectie gaan we voor elke klant op zoek naar een audiovisueel concept. Van de professioneel ingerichte vergaderzaal bij een kmo tot de geluidsinstallatie in de nieuwe Gentse Ghelamco Arena. Zodat de klant scoort. En hij een onvergetelijke indruk nalaat bij zijn klanten.

Hou jij er ook van om klanten te laten scoren? De mensen maken het verschil, niet ons kwalitatief materiaal. Bij PLAY kies je niet voor een job, maar een loopbaan. Je kent de startbaan, maar bepaalt zelf de looprichting. En je staat er niet alleen voor: een team van technici loopt mee terwijl je aan de PLAY Academy continu investeert in je persoonlijke ontwikkeling. 

Zin in een razend boeiende loopbaan in de wereld van audiovisuele technieken en doe jij er alles aan om de klant in de schijnwerpers te stellen? Kom dan vandaag nog indruk maken op ons en kies voor een loopbaan in jouw regio. PLAY komt naar je toe want voor onze vestigingen in Gent en Brussel zoeken we steeds gepassioneerde teamplayers.

> mail motivatiebrief en cv naar vacature@playbiz.be

We kijken ernaar uit!