State of the art Samsung e-Board

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

State of the art Samsung e-Board

Author: 
Play AV

Wil u indruk maken tijdens vergaderingen, hoorcolleges of gemeenteraden? Dan stellen wij u graag de Samsung e-Board voor, een ready-to-use toestel speciaal ontworpen voor zakelijke en onderwijsinstellingen.

 

De geïntegreerde ‘all-in-One oplossing’ voor uw bedrijf of schoolomgeving laat je toe om het potentieel van al je presentaties optimaal te benutten terwijl je productiviteit tegelijkertijd toeneemt. Tijdens een meeting direct uw content op het scherm, bestanden delen en cocreëren. Efficiënt en snel. Dat is werken met behulp van een e-Board.

 

Het e-Board heeft een professioneel display met touchscreeninterface. Kortom zullen uw whiteboard, beamer en tv overbodig worden. De functionaliteiten van een e-Board zorgen voor meer interactie en openen een wereld aan nieuwe mogelijkheden tijdens meetings en brainstorms.

 

Enkele troeven van de e-Board

  • Een state of the art full HD e-Board (1920x1080 pixels) met een classic white board design
  • Presenteren doet u professioneel en dat wilt u natuurlijk ook laten zien. Weg met de ouderwetse flipovers, beamers en whiteboards.
  • Ideaal te gebruiken voor workshops, meetings en brainstormsessies. Noteer, creëer en entertain direct vanaf het scherm. Daarnaast koppelt u gemakkelijk mobiele apparaten aan het scherm, waardoor iedereen in staat is om mee te kijken, te schrijven en screenshots te maken.
  • Een all-in-one touch-solution.


Wenst u een gratis demo?

Dat kan! Maak een afspraak via demo@playbiz.be of op 09 381 86 40  en we verwelkomen je graag in het Play hoofdkwartier.