REVIEW

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

REVIEW

Social Media Masterclass - Seminarie

Tijd voor een seminarie

Op 28 Oktober gaf Play AV zijn tweede seminarie. Davy Vandevinne van Outsource Communications kreeg de mogelijkheid om voor Play en zijn partners social media te verduidelijken. In een vol visitorium - 32 plaatsen - gaf Davy anderhalf uur een inzicht op de verschillende valkuilen en opportuniteiten die er zijn op het internet. 

Na een korte pauze kregen 4 leveranciers van Play de kans om hun link met social media toe te lichten en hun nieuwste snufjes op het publiek los te laten. World of Waw, Spinetix, Pegus Apps en Presentations2go kregen elk een klein kwartiertje om het publiek te verbazen. Het hele gebeuren werd voorzien van een live streaming die in handen werd genomen door Interactive Concepts. Ze kregen de kans om dit event te managen via het internet. Meer dan 100 mensen hebben zich die avond aangemeld op onze website voor de streaming, meer dan 20 mensen bleven keken de hele masterclass live uit. Een geslaagde avond!

 

 

Enkele dagen voor het evenement kregen we bij Play enkele verontschuldigende mailtjes van klanten die, omdat er toch live streaming was, niet zouden komen. Dat vinden wij natuurlijk helemaal niet zo erg, daarvoor bestaat het! En zo zijn we nog ecologisch ook!

 

De 4 delen van de social media masterclass werden online beschikbaar gesteld door Presentations2go. Hier kan u DEEL 1, DEEL 2, DEEL 3 en DEEL 4 vinden.