Renovatie ING Marnix Auditorium

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Renovatie ING Marnix Auditorium

Senior Key Account Manager - Patrick Franco
Author: 
Play AV

Naast talrijke projecten in Vlaanderen is Play AV ook actief in Brussel en omstreken. Zo heeft de integrator een mooi visitekaartje achtergelaten in het ING Marnix Auditorium. De zaal met een capaciteit van 500 zitplaatsen wordt bijna dagelijks gebruikt voor vergaderingen, lezingen, workshops, conferenties, noem maar op.

Play ging de uitdaging aan om het auditorium volledig te vernieuwen met performante en digitale technologieën. Twee bestaande projectoren zijn vervangen door éen nieuwe Full HD projector van Christie (13.500 lumen, 3DLP). Dankzij een Analog Way processor was het mogelijk om het oorspronkelijke projectiescherm (rear projection) met een afmeting van 8x3 meter te behouden. Daarbovenop is het nu ook mogelijk om meerdere beelden tegelijk en naast elkaar te projecteren (2 keer een projectie van 4 op 3 meter) en zo bijvoorbeeld live camerabeelden uit de zaal in te sluiten op de projectie.

Verdere specificaties lijsten we graag nog kort even op:
-De overdracht van audio / video-signalen is gerenoveerd door een Crestron Digital Media System (VGA naar HDMI).

-Play heeft nieuwe digitale audio- en video mixer geïnstalleerd in de regiekamer, van waaruit licht/beeld/geluid bediend kan worden.

-De volledige installatie is mooi geïntegreerd in de panel tafels op het podium, wat voorzien is van een nieuwe touchscreen bediening van Crestron.

Wenst u ook uw auditorium of vergaderzaal audiovisueel in te richten? Neem vandaag nog contact op via info@playbiz.be, we maken graag een gratis offerte op.