PLAY op Integrated Systems Europe 2017

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

PLAY op Integrated Systems Europe 2017

RAI Amsterdam
Author: 
Play AV

De vierdaagse internationale vakbeurs Integrated Systems Europe (ISE) is alweer afgelopen. Toch kort even schetsen: Het is ‘s werelds grootste beurs voor AV en systeemintegratie en wordt georganiseerd in het Amsterdamse RAI beurscomplex. Ook dit jaar waren er meer dan 1,100 exposanten en werden er zo’n 65.000 bezoekers verwacht gaande van AV-dealers, fabrikanten, distributeuren, ontwerpers, technici, consultants, installateurs, enzovoort.

U vindt hier de nieuwste producten, oplossingen en technologieën op het gebied van audio, besturing, digital signage, digital speech, narrowcasting, touch screens, projectoren et cetera voor onder meer vergaderzalen, auditoria, hotellobby’s, (buiten)reclame/-bewegwijzering, retail, informatiedoeleinden en presentatie.

'Een aantal van onze sales, project managers, engineers en technici waren verspreid over de vier dagen ook aanwezig en brachten een bezoek aan onze partners en leveranciers'.

Een aantal nieuwigheden werden ons op die manier bijgebracht zoals:

 • Extron’s nieuwe WAP 100AC draadloos toegangspoort, dewelke zorgt voor snelle en betrouwbare verbindingen en bijgevolg ontworpen is voor een zwaar netwerkverkeer in veeleisende zakelijke omgevingen.

 • LG’s innovatieve producten zoals de Ultra Stretch LCD signage oplossing en de OLED Wallpaper Display . Alsook was er de introductie van de 65 en 55-inch OLED Video Wall oplossing in zowel portret en landschap formaten om te voldoen aan specifieke signage behoeften van klanten. Bekijk meer...

 • Crestron Mercury, een all-in-one meeting room oplossing. Het stelt gebruikers o.a. in staat om inhoud direct, veilig én draadloos te weergeven op het scherm van van een laptop, smartphone of tablet met behulp van ingebouwde Crestron AirMedia®. 

 • De lancering van de Apart Audio MASK C Series

 • Sony heeft zeven nieuwe E-serie projectoren aangekondigd, met een keuze uit XGA en WXGA resoluties voor het onderwijs en  de zakelijke markt. Een van de meest aantrekkelijke innovaties op de Sony-stand was de enorme CLEDIS canvas die verspreid was over de stand. Deze nieuwe technologie maakt gebruik van Sony’s Original Super Micro LEDs. 

 • De aankondiging en demonstratie van Audac’s Baso 18 Speaker Cabinet 

 • Polycom’s RealPresence Centro, ontworpen voor werkgroepen, klaslokalen en teams die meer betrokken willen samenwerken 

 • NEC Display Solutions Europe kondigde twee filter-vrije LCD-laser gebaseerde installatie projectoren aan: de PA803UL en PA653UL. Het zijn de nieuwste leden van de PA-serie en 's werelds eerste filter-free laser LCD-projectoren.

 • Een demo van de Epson EB-1460Ui, de nieuwe Full HD collaborative Meeting Room oplossing. Hun stand trok veel aandacht door hun professionele Formule 1 projection mapping, gebruik makende van 3d technology en 14 EB25000U projectoren.

 • En zoveel meer!  

  Kortom, ISE was wederom een overweldigende en leerrijke ervaring met tal van nieuwigheden. Ons voltallig team staat bijgevolg klaar om al uw uitdagende projecten aan te gaan.