PLAY lanceert productfolder.

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

PLAY lanceert productfolder.

Author: 
Play AV

We kondigen met plezier onze productfolder aan, speciaal ontworpen voor de installateur en de professionele gebruiker. Het is de eerste editie van ons nieuw concept, gebaseerd op het idee dat we hanteren van partnership met meerwaarde. Samen met ons team van gemotiveerde technici en engineers zijn we de wensen en behoeften van de elektro-installateur gaan bekijken. Wij willen dan ook onze kennis en ervaring ten dienste stellen om alle projecten, groot en klein, succesvol te maken.  Daarbovenop hebben we geïnvesteerd in het logistieke verhaal en hanteren we aankoopprijzen waardoor u extra marge uit uw projecten kan creëren.

De folder bevat een brede waaier aan aantrekkelijke aanbiedingen en oplossingen voor uw project in audio, video, projectie, beugels, racks, bekabeling, conferentie,… zoals;

- een Bose FreeSpace promotie
- een pakket voor (draadloze) vergaderzalen met o.a. een Sony 65” Full HD LED display
- de lancering van de nieuwe Apart MASKC serie
- het nieuwe Sennheiser all-in-one draadloos systeem
- Caymon racks in verschillende formaten
- een 2x2 46” videowall montage oplossing
- een LG 75” (4K) aan een uitzonderlijke promoprijs
- Procab en PureLink kabels

PLAY ACADEMIE: workshops op maat

Daarnaast organiseert PLAY elke maand praktische opleidingen in samenwerking met onze partners. Praktische productkennis, hands-on tips, tricks en vooral extra kennis staan hierbij centraal. Een hapje en drankje wordt voorzien. Op het programma staat:

  • 21 maart 2017
    BOSCH workshop Voice Evacuation
  • 17 april 2017
    APEX LIVIAU - nieuw audiovisueel controlesysteem voor meeting- en conference rooms
  • 9 mei 2017
    BOSE Pro: workshop DS luidsprekers en IZA

Dit alles vindt plaats in onze Experience Center te Nazareth. Inschrijven kan via e-mail naar info@playbiz.be met vermelding van naam & datum van de opleiding. De plaatsen zijn beperkt dus snel zijn is de boodschap!

Actie: Zet uw project in de kijker

Wij bieden onze klanten de kans om hun project(en) in de kijker te zetten. Vandaar deze warme oproep: Heeft u onlangs een project in een kantoorgebouw, auditorium, winkelruimte,… gerealiseerd en wil u het graag in de belangstelling zetten? Laat het ons weten met een mailtje naar info@playbiz.be en misschien zal uw project in de kijker gezet worden op onze website, Facebook of de volgende editie van onze folder.

Wenst u een geprinte versie van onze productfolder? Stuur ons e-mail en wij sturen het u vandaag nog op ! De digitale versie vindt u hier.

Tot binnenkort !

Dirk Verhellen
CEO PLAY AV