PLAY gaat partnership aan met CHAUVET

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

PLAY gaat partnership aan met CHAUVET

PLAY is niet enkel expert en innovatief op het vlak van techniek en zijn toepassingen maar wil dit ook zijn op het vlak van samenwerking met leveranciers. Door een partnership aan te gaan met Chauvet, een toonaangevende ontwikkelaar van verlichtingsarmaturen en aanverwante apparatuur, wordt gekozen voor een gezamenlijke lange termijn benadering naar de klant toe. Ontdek hier meer over onze samenwerking!

Value -  Innovation - Performance

Chauvet is wereldwijd onder vier merken op de markt gebracht: Chauvet Professional, Chauvet Dj, Iluminarc en Trusst. Het bedrijf stelt voortdurend waarde, innovatie en prestatie voorop in al hun projecten. Chauvet heeft reeds een mooi aantal referenties op het gebied van touring (Béyonce, Ricky Martin, Clouseau,…), theaters, festivals, installaties, televisie, architainment enzovoort.

In de Rental gaat PLAY de samenwerking aan met Chauvet Professional. In de Prosales wordt enerzijds ook in zee gegaan met Chauvet Professional om een breder aanbod te kunnen voorleggen aan theaters, auditoria, culturele centra enzovoort. Anderzijds zal door een samenwerking met Iluminarc. nieuwe design en architecturale verlichtingen aangeboden kunnen worden aan de klant.

PLAY kijkt alvast uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!