OPLEIDING ALLROUND AUDIOVISUEEL TECHNIEKER

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

OPLEIDING ALLROUND AUDIOVISUEEL TECHNIEKER

Play AV leidt u op !
Author: 
Linde Vermeulen

LGO organiseert in een nauwe samenwerking met Syntra Midden-Vlaanderen en met de firma Play AV een opleiding tot "allround audiovisueel technicus". De opleiding wordt gegeven naar de productionele vereisten en met de apparatuur van PLAY AV. Eerder dan te specialiseren in één bepaald domein, is het bij Play en dus ook bij deze opleiding de bedoeling om een relevante kennis van het hele vakgebied op te doen. Een AV technicus die zelfstandig kleine en middelgrote producties feilloos kan bouwen en afregelen dus.

Naast de hoofdvakken video, geluid en licht komen ook onderwerpen als toegepaste elektriciteit, veiligheid, werkattitude, rigging, IT, bedrijfsvoering ... aan bod. 

Om de nodige praktijkervaring op te doen kunnen aan de opleiding stages gekoppeld worden van in totaal 40, 80, 120, 160 of 200 uren. Ook vrijstelling van het volgen van stages is mogelijk. Play AV is - net als zowat alle audiovisuele productiefirma's - regelmatig op zoek naar geschikte technici en ziet het nut in van degelijk opgeleide medewerkers. Cursisten met naast de nodige competenties ook de juiste attitude, maken dan ook kans op tewerkstelling op vaste of freelance basis. De opleiding start opnieuw in september 2014. Gewoonlijk vinden de lessen plaats op maandagavond, van 18u30 tot 22u, gedurende 36 weken (1 schooljaar). De cursus gaat door in de lokalen van Play, Venecoweg 2 te 9810 Nazareth (nabij Deinze).

Prijs?

1.800,- EURO 

Werknemers en zelfstandigen komen in aanmerking voor een aanzienlijke vermindering: Bedrijfsleiders en zelfstandigen surfen, om gebruik te maken van de 'kmo-portefeuille', tijdig naar www.BEAweb.be. Je recupereert dan de helft van het inschrijvingsgeld. Voor werknemers zijn er de ‘opleidingscheques’, waarmee je €125 kan recupereren. Dit kan je doen via de website van de VDABOPGELET: omdat nog geen datum is vastgelegd kan je bovenstaande subsidies voorlopig nog niet aanvragen.

De opleiding staat open voor iedereen die aan de slag wil als Allround AudioVisueel technicus.

Vragen?

Voor verdere vragen kan je steeds terecht bij:

Licht Geluid Opleidingen

Valeer Van den Nest

info@lgo.be

 

+32 (0)475-37 76 90