Ontdek vandaag onze LED wall tijdens ‘Ondernemen Morgen’

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Ontdek vandaag onze LED wall tijdens ‘Ondernemen Morgen’

Author: 
Play AV

Zoals in vele andere sectoren beleven ook wij bij Play AV erg boeiende tijden op het vlak van audio en video. De technologie evolueert razendsnel, denk maar aan de nieuwe OLED technologie waar je steeds meer over hoort. Menselijke gedragingen en handelingen veranderen aan hetzelfde tempo. Voor de ondernemer, van eenmanszaak tot KMO-bedrijfsleider, is dé grote uitdaging om net dat stapje voor te zijn. Welke evoluties zullen er binnen een periode van 5 jaar realiteit worden? Welke investeringen plan je in de nabije toekomst om hierin mee te gaan? Wat zit er aan te komen op vlak van kantoor, HR, logistiek en productie?


Omdat het quasi onmogelijk is om alles op de voet te volgen, organiseert UNIZO Waregem de tweede dag van ‘Ondernemen Morgen’ in Expo Waregem. Het wordt een platform waar ondernemers op één plaats tal van inspiratie kunnen opdoen via sprekers zoals Karel Van Eetvelt. Standhouders en andere collega-ondernemers zijn ook aanwezig zijn en hun diensten en producten tentoonstellen. Wij voorzien onze stand van een LED Wall.

Verder voorziet onze Rentalafdeling ook de audiovisuele ondersteuning gedurende deze twee dagen. Wij hopen jullie allen te mogen verwelkomen voor een gezellige babbel.

Wanneer? vandaag 11 mei 2017

Waar? Waregem expo, Zuiderlaan 20, Waregem

Meer info? www.ondernemenmorgen.be