Ontdek ons Experience Center !

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Ontdek ons Experience Center !

Author: 
Play AV

De Play AV HQ in Nazareth is veel meer dan een centrale vestiging, het is bovenal een ultramodern en professioneel uitgerust Experience Center. Kom en ontdek de tijdloze, moderne, strakke en industriële look. Aanschouw de zachte kleuren en speelse elementen in de architectuur. En maak kennis met de perfecte combinatie tussen stijl en klasse en technologische innovaties.

Efficiënt vergaderen in optimale omstandigheden.

Dat is het uitgangspunt van elke ruimte in ons Experience Center. Of het nu gaat over een productdemonstratie, vergadering, videoconferentie of een studiedag, u ontdekt een eigentijdse architecteuur uitgerust met hoogtechnologische apparatuur. Want Play wil, net als u, dat het vooruit gaat.

Steeds een technicus in de buurt.

Ons belevingscenter staat open voor diverse activiteiten zoals recepties, conference calls, opleidingen, seminaries of productvoorstellingen. Met als groot voordeel: er is steeds een technicus in de buurt.

Wilt u meer informatie over onze boardroom, meeting room, lobby of visitorium of wenst u ons Experience Center eens te bezoeken? Dat kan! Stuur ons een mailtje op kristof@playbiz.be en wij helpen u graag verder.