Let’s get red - EK live in Ghelamco Arena

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Let’s get red - EK live in Ghelamco Arena

Author: 
Play AV

Dankzij de prestaties van de nationale ploeg is België één van de favorieten om het Europees Kampioenschap voetbal te winnen. Het is nu aan onze Rode Duivels om hun favorietenstatus waar te maken. Eén zaak staat vast: de strijd is nog niet gestreden en Play staat volledig achter hen! Kom jij mee supporteren met ons in de Ghelamco Arena? 

 
De Ghelamco Arena brengt alle EK-wedstrijden van de Rode Duivels live op groot scherm in een zinderende sfeer.
 

Door de organisatie van onze partner Goosebumps Events is de Gentse Ghelamco Arena dé voetbaltempel bij uitstek geworden! Als enige outdoor locatie in Gent en omstreken zal het stadion ook ditmaal het decor vormen voor duizenden feestende en zingende fans van de Rode Duivels. 

Ambiance gegarandeerd
Voor zowel jong als oud wordt elke wedstrijd één groot feest. Ook wie geen die hard voetbalfan is, kan op deze matchdays uit de bol gaan... Ambiance gegarandeerd !
Voor en na de matchen ontploft het volksfeest helemaal in de Promenade, de binnentribune die als een enorme ring door het stadion loopt. Play staat hier garant voor de discobar en de creatie van de ultieme voetbalsfeer! Kortom, een uniek partyconcept! 

Verschillende DJ’s en artiesten zullen het beste van zichzelf geven in verschillende belevingszones. Zo kregen de Romeo’s, dj NEON en tal van andere gasten de arena aan het daveren afgelopen maandag! Ook creëert Goosebumpseen speciale ruimte voor kinderen, waarbij animatoren het beste van zich geven en elke ouder naar de wedstrijd kan kijken.  

De derde groepsmatch van de Rode Duivels tegen Zweden vindt plaats aanstaande woensdag (22 juni) om 21u. We geven er een lap op !


Info op http://www.eklive.gent/ of neem gerust een kijkje op de Facebookpagina https://www.facebook.com/ekliveghelamco/ .