KBVB - Uniek colloquium topcoach Marcelo Bielsa

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

KBVB - Uniek colloquium topcoach Marcelo Bielsa

Author: 
Play AV

Vorige maand zijn maar liefst 600 Belgische voetbaltrainers samengekomen voor een lezing van Marcelo Bielsa in de Montil te Affligem. Deze Argentijnse trainer van wereldniveau coachte topteams in Argentinië en Mexico, de Chileense en Argentijnse nationale ploeg en was daarnaast ook in Europa actief.

Met deze lezing had de KBVB het doel voor ogen om Belgische coaches te informeren over zijn spel- en opleidingsfilosofie, maar vooral ook om te inspireren. In dat opzet zijn ze zeker en vast geslaagd. Het colloquium was een initiatief van de Federale Trainersschool en werd ondersteund door Play AV.

De lezing werd professioneel vertaald door twee tolken vanuit een vertaalcabine. Aangezien de coach enkel Spaans praat, kreeg elke aanwezige een Sennheiser tourguide en kon men op die manier alles goed volgen. Verder werd het geheel opgenomen en geprojecteerd door middel van camera captatie.

“De samenwerking met jullie was synoniem van kwaliteit, professionalisme en klantgerichtheid. Vertrekkende van onze behoeften hebben jullie een topevent afgeleverd. Alle deelnemers waren lovend over de organisatie en het opgezette format. Klasse!” Kris Van Der Haegen, Directeur Federale Trainersschool KBVB

Deze eerste lezing is het begin van nog meer andere praktische sessies. To be continued!