Inhuldiging nieuwe hefbalkoven ArcelorMittal Gent

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Inhuldiging nieuwe hefbalkoven ArcelorMittal Gent

Author: 
Play AV

Op donderdag 21 april werd de nieuwe hefbalkoven in de warmwalserij van ArcelorMittal Gent officieel ingehuldigd. ArcelorMittal Gent is een geïntegreerd staalbedrijf dat grondstoffen verwerkt tot hoogwaardige eindproducten die bestemd zijn voor de automobielsector en andere industriële sectoren.

 

Met deze ingebruikname krikt de fabriek van de staalgroep haar productiviteit op en verhoogt het haar duurzaamheid. Ook de kwaliteit gaat erop vooruit, zo was te horen. Kortom: een technologisch pareltje.

 

Deze strategische investeringen zijn noodzakelijk om het staal van de toekomst te kunnen maken’ Gent.arcelormittal.com

 

De nieuwe energiezuinige oven is goed voor een investeringsbedrag van 49 miljoen euro. Naast dit bedrag investeert ArcelorMittal 140 miljoen, gespreid over enkele jaren, in de ontwikkeling van een nieuwe generatie staalproducten (Fortiform®). Auto-onderdelen die met Fortiform®-staal worden gemaakt, zullen 10% tot 20% lichter zijn, zuiniger en dus beter voor het milieu. Op dezelfde dag werd ook een ‘Customer Day’ georganiseerd, waarbij ArcelorMittal haar klanten kennis liet maken met dit investeringsprogramma.

 

‘Dankzij de sterke prestatie van Play werd de inhuldiging van onze nieuwe hefbalkoven een onvergetelijk spektakel!’ Jeroen Op De Beeck - interne en externe communicatie ArcelorMittal Gent


Play AV
had de opdracht om deze plechtige inhuldiging van kop tot teen te verzorgen met een feestelijke inkleding, verlichting en beeldprojectie en natuurlijke het gepaste geluid (Bose F1 speakers). Production manager Francies Van Daele coördineerde deze opdracht en zorgde voor een mooi schouwspel. Een opdracht waarin men zeker geslaagd is, omdat het geheel met de nodige expertise en vakwerk in een audiovisueel jasje is gestoken!

 

Neem alvast een kijkje achter de schermen van de warmwalserij en ontdek hoe dit technologisch hoogstandje tot stand kwam. Het filmpje is te bekijken op https://www.facebook.com/ArcelorMittalGent/videos/1062140153865455/