CLIENT

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

CLIENT

Heilige Plaatsen, Heilige boeken

In september opende de fascinerende dubbeltentoonstelling "Heilige plaatsen, Heilige boeken" in het MAS en De Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience. Centraal staan de drie grote wereldgodsdiensten het Christendom, de Islam en het Jodendom. Terwijl het MAS de pelgrimage naar de heilige plaatsen belicht, biedt de Erfgoedbibliotheek een inkijk in de studie van de heilige boeken. PLAY AV werd van bij het begin van de tentoonstelling uitgenodigd om te zoeken naar een audiovisueel totaalconcept.  

 “Technici van PLAY verstaan de kunst om flexibel in te spelen op snel wijzigende planningen.” 
Timothy Goetmaeker, Projectleider Digipolis

Wereldvermaarde kunst 
De dubbeltentoonstelling staat bol van internationale meesterwerken. In het MAS vindt u onder andere een topwerk van Chagall, één van de 58 sleutels (met slot) van de Ka'aba en de voor 100 miljoen euro verzekerde "Madonna van Loreto" van de hand van de 17de eeuwse grootmeester Caravaggio.

Top multimedia 
Doelstelling was om die collectie kunstwerken audiovisueel kracht bij zetten en interactief te maken. Panasonic Laser projectoren zorgen voor mooie sfeerbeelden doorheen de tentoonstelling, terwijl de talrijke Iyama multi-touchscreens een interactieve dimensie geven aan de pelgrimsverhalen. MAS huiscomponist Eric Schleichem (bekend van Blindman) stond in voor de verschillende soundscapes. PLAY tekende voor de hardware de installaties uit met apparatuur van dB Technolgies en Apart.

 

Laat u alvast inspireren door deze dubbeltentoonstelling met een blik achter de schermen.

 

Meer weten over de dubbeltentoonstelling

Zelf op zoek naar advies of installatie van een audioviseel totaalconcept voor uw tentoonstelling of presentatie? Laat het ons weten op info@playbiz.be