Geniet nog tot 31 december van de Sennheiser Buyback actie!

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Geniet nog tot 31 december van de Sennheiser Buyback actie!

Author: 
Play AV

Nog tot 31 december krijg je tot maar liefst €400* cashback op zowel Evolution wireless G3, AV als 2000-serie. Haast je voor het te laat is.

Onlangs maakten de Europese autoriteiten officieel bekend dat het frequentiegebied van 694 t/m 790 MHz beschikbaar wordt gesteld aan telecomproviders. De frequenties zullen gebruikt worden om plaats te bieden aan mobiele breedbandtoepassingen. Er is een grote kans aanwezig dat draadloze microfoons en in-ear monitoring systemen, die nu in dat frequentiegebied opereren, storing zullen ondervinden of niet meer zullen werken. Naarmate de uitrol vordert, neemt de storingskans toe.

Met het steeds veranderende draadloze spectrum, kan je blijven rekenen op Sennheiser om je „ON AIR“ oude draadloze sets in te ruilen bij aankoop van een nieuwe draadloze Sennheiser set. Indien je je oude draadloze set, ongeacht merk, wilt upgraden naar een nieuwe Sennheiser set, of wilt overschakelen van analoog naar digitaal: Sennheiser heeft de oplossing voor jou.

Neem voor meer info en de actievoorwaarden contact op met één van onze accountmanagers. Mail of ons op info@playbiz.be of bel naar 09 381 86 40.