Dirk Brossé in concert

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Dirk Brossé in concert

Author: 
Play AV

De Rotary Club Kruishoutem heeft op 11 maart de wereldbefaamde componist en dirigent Dirk Brossé, samen met de sopraan Joke Cromheecke, de zangeres Ebernice Mac Bean en het orkest Prima La Musica mogen ontvangen in de Sint-Eligiuskerk te Kruishoutem. Het was een avond vol tijdloze klassieke muziek, filmmuziek, eigen composities, jazz en zang.

Voor wie Dirk Brossé niet kent, geven we een kort opfrissertje! Momenteel is Dirk Brossé muziekdirecteur van The Chamber Orchestra of Philadelphia en het Filmfestival van Gent. Als veelzijdig componist schreef hij 200 werken waaronder concerti, oratoria, liederen, kamermuziek en symfonische werken die wereldwijd worden uitgevoerd en opgenomen zijn in meer dan 40 landen. Daarnaast componeert Dirk Brossé muziek voor theater en film.

‘Cloud van licht en beeld’

Play heeft de kerk visueel ingekleed door middel van een ‘licht en beeld cloud’, de nodige showverlichting in de zaal en op de muzikanten. Verder was er cameracaptatie van het hele gebeuren waardoor alles goed zichtbaar was op Plasmaschermen. Het was belangrijk dat mensen een goed zicht hadden op het scherm en ze vlot konden volgen. De bestaande Bose Panaray MA12 installatie heeft Play daarboven versterkt.

De opbrengst van de avond ging integraal naar De vzw Vijvens uit Kruishoutem en het Pedagogisch Centrum Wagenschot  te Eke-Nazareth.