Auditorium van de toekomst

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Auditorium van de toekomst

Living Tomorrow
Author: 
Play AV

Ben je vaak aanwezig op (netwerk)events, persconferenties of zelfs productlanceringen? Kom je bijgevolg op regelmatige basis in contact met een waaier aan zalen en locaties? Dan is Living Tomorrow je wellicht gekend! Ken je het niet, dan is het zeker de moeite om eens langs te gaan. Dit wereldunieke concept ligt volledig in de lijn en visie van Play, mede daarom is het auditorium van deze veelzijdige eventlocatie audiovisueel geïntegreerd door Play.


Living Tomorrow is een ontmoetingsplaats voor innovatieve ondernemingen om bezoekers kennis te laten maken met producten/diensten die de kwaliteit van wonen, leven en werken in de nabije toekomst kunnen verbeteren. Zelfs Microsoft-oprichter Bill Gates kwam al een kijkje nemen en was behoorlijk onder de indruk. Dit om maar een voorbeeld te geven dat deze locatie met haar innovatieve technologieën aanspreekt.

Met expertise leverde Play  het ‘auditorium van de toekomst’ op, een theaterruimte voor maar liefst 160 personen. Dankzij de nieuwste technologieën is het gehele systeem volledig geïntegreerd en geautomatiseerd. Enkele aanwezige technische specificaties:

  •  Bose ESP audiosysteem  

  • Barco projector met sturing

  •  Barco ClickShare

  • Ipad mini en Apple TV

  • Controller

  • Matrix

  • Extron touchscreen besturing

Het mag dus duidelijk zijn: Living Tomorrow maakt heel wat mensen enthousiast voor de toekomst. Wil je meer informatie over dit concept, bezoek www.livingtomorrow.com.  Wens je ook
dergelijke installatie in uw vergaderruimte? Neem dan gerust contact op met ons via info@playbiz.be