Audiovisuele make-over Buro II & Archi+ I

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Audiovisuele make-over Buro II & Archi+ I

Naast de mooie producties en events door onze Rentalafdeling zetten we ook geregeld enkele Pro sales projecten in de kijker. De AV-installatie bij BURO II & ARCHI+I is daar zo eentje van! BURO II & ARCHI+I is een multidisciplinair ontwerpbureau met vestigingen in Brussel, Gent, Roeselare en Rijsel! Het resultaat van de audiovisuele make-over mag gezien worden: moderne vergaderzalen met state-of-the-art communicatietoepassingen.

Doelstelling van de klant: Degelijk, maar toch betaalbaar en met focus op gebruiksvriendelijkheid.

De opdracht van de klant was veelzijdig. Zo nam Play de grote polyvalente zaal in de Gentse vestiging audiovisueel onder handen. Concreet leverden en installeerden wij audiovisueel materiaal, met name Epson projectoren, Bose luidsprekers voor de geluidsdistributie en Extron voor de aansturing van het geheel. De bestaande projectoren waren te zwak en te lichtgevoelig, kortom niet ideaal voor professionele presentaties! Dit probleem is volledig van de baan geschoven door middel van de nieuwe Epson projectoren.

“Naast de andere kandidaten kwam Play voor mij het meest vertrouwbaar over in deze materie. Play deed mee in het verhaal zonder té ver te gaan."
Tom Van den Abeele, 
IT Manager BURO II & ARCHI+I.

Een bijkomende wens was de vernieuwing van de vergaderzalen en het minimaliseren van de afstand en tijd tussen de verschillende filialen. Dit hebben we opgelost door de invoering van een Lifesize Icon Flex Videoconferencing systeem, ideaal voor de kleinere vergaderzaal. Ook daar kwamen Samsung displays aan te pas voor de visuele ondersteuning!  Met dit systeem hebben we een optimaal en tijdbesparend communicatiemiddel tussen de vestigingen heen kunnen aanbieden, aangevuld met de beste beeldkwaliteit om het welslagen van elke meeting te verzekeren! Met dit project bevestigt Play haar expertise in de audiovisuele markt.