EVENT

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

EVENT

Play op de beurs

Play staat dit najaar op 2 beurzen in West-vlaanderen.

Op 4 oktober kan je Play vinden op Night Shift in Kortrijk Xpo (www.night-shift.be) en op 20 & 21 november zijn we er voor u op Bedrijven Contact (www.bcrw.be) in Waregem Expo.

Met deze aanwezigheid wil Play de zichtbaarheid van zijn producten en diensten verder in de kijker zetten. De beurzen in Kortrijk en Waregem moeten er voor zorgen dat we nog dieper geworteld raken in de vlaamse grond. Met de foto’s die in augustus gemaakt werden voor de nieuwe corporate brochure is er tevens ook genoeg fotomateriaal om onze nieuwe afgewerkte installaties tentoon te stellen. Eind augustus leverde Play Zellik de nieuwe boardroom van Elia op en nog vorige week werden de vernieuwde zalen in het vlaamse parlement ingehuldigd. 

Night Shift:

Night Shift is gegroeid uit het idee dat er vaak sterke projecten bedacht worden door jonge ondernemers, maar het hen even vaak ontbreekt aan een betaalbaar, lokaal kanaal om met elkaar in contact te komen en collabs op te zetten. Night Shift brengt daar verandering in en biedt ondernemingen de kans om ambitieuze, frisse concepten op een originele manier aan de juiste man of vrouw te brengen.

Organisators Jean-michel Teirlinck, Maxim Lany en Mathieu Luyens 

Night Shift is al aan zijn 4e editie toe na succesvolle avonden in Gent (2x) en Antwerpen. Play sponsort de ledwall die achter de deejays te zien zal zijn. Op een ledscherm van 5 meter op 2.5 meter zullen er visuals te zien zijn die in interactie staan met de muziek die avond. Als u nog gratis kaarten wenst voor deze beurs, mail dan naar maarten.ameloot {@} playbiz.be.

Bedrijven Contact: 

Op Bedrijven Contact worden de exposanten die mikken op de bezoekersdoelgroep met een technisch profiel opnieuw gegroepeerd in de foyer. Deze open ruimte is opgevat als een dorp met ‘metal look’ waar de contacten tussen exposanten en bezoekers optimaal zijn. Daarnaast is het beperken van de standoppervlakte per exposant een waarborg voor een ruim en divers aanbod aan exposanten. Voor de editie 2014 zijn meer dan 200 standplaatsen beschikbaar waarvan 34 in het Productie- en Toeleveringsdorp.

De zevende editie van Bedrijven Contact in Waregem Expo wordt de grootste editie ooit en mikt dit jaar op méér dan 200 exposanten uit West- en Oost-vlaanderen.

Organisator Chris Baert