EVENT

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

EVENT

Ghelamco Arena Events

Sinds het najaar van 2013 is Play AV de vaste audiovisuele partner in de Ghelamco Arena. Bijna een jaar na opening is de Ghelamco Arena en haar omgeving zo goed als afgewerkt. Gevolg? Meer en meer events vinden plaats in die verrassende locatie. Ook PLAY trekt voluit de kaart van de Ghelamco Arena: maak kennis met een projectmanager, enkele nieuwe investeringen en een commercieel aanspreekpunt specifiek voor de Ghelamco Arena Events.

 

PLAY AV en Goosebumps gaan samen een mooie toekomst tegemoet. 

Dirk Verhellen - CEO Play AV

 

Verschillende ruimtes

In het diverse aanbod van zalen kunnen alle mogelijke vormen van evenementen plaatsvinden. "Of het nu gaat om een seminarie of congres, een expositie of familiedag, een personeelsfeest of teambuilding,  samen met PLAY ontdek je deze state-of-the-artlocatie. Maak ook gebruik van flexibele huurformules van extra audiovisueel materiaal", bevestigt Maarten Ameloot - Audiovisual Consultant PLAY.

Ook voor andere eventbureaus

Goosebumps wil de diversiteit van de Ghelamco Arena nog vergroten en interessanter maken voor andere evenementenkantoren om hun klanten in de Ghelamco uit te nodigen. PLAY is ervan overtuigd dat zo'n vooruitstrevende locatie een meerwaarde is in de markt.  

U vindt de Ghelamco Arena perfect gelegen in het centrum van Vlaanderen en uiterst vlot bereikbaar. Wenst u verdere info, neem dan contact op info@playbiz.be