KLANT

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

KLANT

GDF Suez
Author: 
Patrick Franco

Integrale AV-installatie bij GDF Suez
PLAY werkte 4 jaar geleden al mee aan de eerste fase bij Electrabel. Deze keer was het Pole Star gebouw aan de beurt. De uitdaging?  Meer dan 75.000 m2 kantoorruimte en een auditorium met 450 zitjes audiovisueel inrichten. PLAY klaarde de klus in vier maanden.

Negentig vergaderzalen
De opdracht bestond uit verschillende onderdelen. Zo nam PLAY negentig vergaderzalen audiovisueel onder handen. Deze werden voorzien van lcd-schermen en projectoren. Maar ook de mogelijkheid tot videoconferenties in drie crisiszalen springt in het oog. Ook daar kwamen meerdere lcd-schermen, projectoren en smart boards.

“De uitdaging?  Meer dan 75.000 m2 kantoorruimte en een auditorium met 450 zitjes audiovisueel inrichten. PLAY klaarde de klus in vier maanden.” Patrick Franco, Senior Audiovisual Consultant

Auditorium op domotica
Het paradepaardje is het grote auditorium, dat plaats biedt aan 450 personen. Hier vind je onder andere drie projectoren, een Bose-geluidsinstallatie en de mogelijkheid tot videoconferenties. PLAY was ook verantwoordelijk voor alle verlichting aangestuurd via het domoticasysteem Crestron Touch Screen. Alle andere zalen werden voorts uitgerust met een Crestron-klavier met drukknoppen. 

Integratie tolksysteem 
Naast het grote auditorium werd PLAY ook ingeschakeld op de dertiende verdieping voor een kleiner auditorium voor een honderdtal mensen. Naast een tolkensysteem is dé blikvanger de mogelijkheid tot linken in real time met het trading center onder in het gebouw.

Wenst u ook uw vergaderzaal audiovisueel in te richten? Neem vandaag nog contact op via info@playbiz.be, we maken graag een gratis offerte op.