KLANT

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

KLANT

Videowall De Montil

Deze zomer pronkt bij De Montil in Affligem een knappe 4K videowall. Deze 4K videowall heeft  een resolutie van 3840 x 2160 en geeft het geheel meteen een professionele en moderne uitstraling. Met andere woorden: gedaan met de slordige A4'tjes met het logo van de bezoekende bedrijven en geprinte pijlen. Het is dé oplossing van de toekomst. Milieuvriendelijk, geautomatiseerd en to the point. 

 

PLAY installeerde de 4K videowall in een mum van tijd. Extra opleiding zorgde voor nog meer comfort en gebruiksgemak.     Marijke De Bolle - De Montil  

 

Hoe is de opstelling nu opgebouwd? PLAY voorzag een Samsung videowall met 4 Samsung UE55C schermen naast nog 2 aparte Samsungschermen, één 55 inch scherm MD55C en één 46 inch scherm MD46C. Deze worden aangestuurd door 6x Spinetix software geleverd door SanelVia dit centrale systeem worden boodschappen (zaalreservatie, promo’s, nieuws, etc) naar de schermen doorgestuurd.

 

Waarom is Spinetix ook voor u interessant?
Dit is hét communicatiesysteem van de toekomst. Iedereen kan - via een paswoord - gebruiksvriendelijke marketinginfo versturen naar alle schermen in de keten. Spinetix Elementi is de meest efficiënte mediaspeler die momenteel op de markt is. En vooral: de aandrijving van de spinetix is niet onderhevig aan computerproblemen. Als de stroom uitvalt dan zit alle info nog in de Spinetix mediaplayer. Er zijn geen onderhoudscontracten, geen betalende updates. Daarnaast is Spinetix ook integreerbaar met uw huidige netwerktechnologie. Bekijk de korte videoboodschap over spinetix.

 

Technische opleidingen
PLAY organiseert een dagopleiding  zodat u de software zelf eenvoudig kan gebruiken. Wij de hardware, u de software. Volstaat deze inleiding nog niet dan biedt PLAY u graag zijn verdere diensten aan. Onze IT-specialist helpt u in uw bedrijf tot u volledig zelfstandig te werk kan gaan. Zo wordt u zelf een expert of digital native in uw organisatie.

Kortom, gedaan met het ophangen van A4’tjes, gedaan met interne mails. Met Spinetix Elementi verspreidt u makkelijk en snel de noodzakelijke info in uw organisatie.