Proficiat Buffalo's!

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

Proficiat Buffalo's!

Kampioenenfeest KAA Gent

Flexibiliteit en slagkracht troef tijdens kampioenenviering 

Proficiat aan het bestuur, het management en de spelers van KAA Gent met de eerste landstitel. “Historisch”, zei de trainer al over de kampioenenviering in de stad. Maar ook de organisatie achter de schermen was teamwork volgens het boekje. 

 

 

Flexibiliteit en slagkracht waren nodig om op minder dan 48 uur een event voor 125.000 fans te organiseren in de historische binnenstad van Gent” - Dirk Verhellen CEO PLAY

 

Buffalofans die erbij waren zullen zich zondag 24 mei 2015 nog lang herinneren. Maar ook voor de organisatie was de huldiging een voorbeeld van efficiënt, flexibel en krachtdadig samenwerken. Snel schakelen was het volledige weekend het sleutelwoord bij PLAY en eventpartner Goosebumps. “Pas op zaterdagmorgen werd beslist om de kampioenenviering in de binnenstad te laten plaatsvinden. En dat terwijl we technisch alles al voorbereid hadden voor een groot feest in de Ghelamco Arena”, zegt Steven Dierickx, verantwoordelijk voor de verhuurafdeling bij PLAY.

 

 

“Omdat de situatie à la minute wijzigde was ons magazijn permanent in contact met een productieteam ter plaatse. Het is dankzij dat sterke team dat de huldiging een groot feest was en voor iedereen goed zichtbaar.” - Steven Dierickx, Manager Rental, Operations & Sales 

 

Team standby

Eventpartner Goosebumps en PLAY hielden het hele weekend een aanzienlijk deel van hun team in de startblokken. De plannen voor de kampioenenviering werden enkele keren gewijzigd: van de Ghelamco Arena ging de huldiging eerst naar de Vrijdagsmarkt en tot slot naar het Emile Braunplein aan de Stadshal. “Drie aparte settings die telkens een andere aanpak en materiaal vereisten. Een huzarenstukje om op minder dan een weekend te regelen. Maar samen met partners Goosebumps, de stad Gent en KAA Gent hadden we maar één doel voor ogen: Laten we er samen een prachtige kampioenenviering van maken.”

 

PLAY voorkeurspartner KAA Gent

Als de preferred partner van KAA Gent voor audiovisuele ondersteuning in de Ghelamco Arena installeerde PLAY de vaste geluidsinstallatie in de Ghelamco Arena. PLAY verzorgt ook de talrijke events in de verschillende zalen in het stadion. Hiervoor vormen we een geoliede machine met eventbureau Goosebumps.