PRODUCT

Licht

Licht vakkundig geïntegreerd in uw audiovisueel totaalconcept.

Geluid

Waar ook in de zaal, op elk zitje wenst u een glashelder geluid.

Beeld

U wil de juiste projector of het geschikte scherm voor uw ruimte.

KENNIS INDRUK TRENDS NIEUWS

Verkoop, verhuur en installatie van audiovisuele producten en diensten voor kleine en grote ondernemingen.

PRODUCT

Audio-conferentiesysteem BOSCH

Audio-conferentiesysteem in internationale congreszalen
Het Europees Parlement, de Europese Commissie, de Raad van de Europese Unie of het Vlaams Parlement, …internationale congreszalen haarfijn ingericht met audiovisueel conferentiemateriaal en alle faciliteiten tot simultaanvertaling. PLAY bevestigt hiermee haar expertise in de audiovisuele congresmarkt.

 

U heeft ze ongetwijfeld al op televisie gezien: de grote raadzalen waar de wereldleiders in vergaderen. Wist u bijvoorbeeld dat er in het Europees Parlement in meer dan 20 talen tegelijk kan vergaderd worden? Inderdaad, elk betoog wordt simultaan vertaald door tolken in perfect geïsoleerde vertaalcabines. Via een apart audiokanaal zijn de toespraken te volgen met één druk op de knop. Daarom staan er in het Europees Parlement maar liefst 27 vertaalcabines op twee verschillende niveaus. Ze kijken uit op meer dan 300 personen. 

“Het principe is eenvoudig: elke deelnemer kan op elk op moment de raad toespreken in zijn eigen moedertaal en iedereen kan altijd via simultaanvertaling de gesprekken volgen in zijn moedertaal.”
Christian Adins - Market Developer Congress

Onderhoudscontract garandeert optimale werking
Een dergelijk audio-conferentiesysteem hoort perfect te functioneren zodra de wereldleiders of internationale premiers starten met hun overleg. “Hier telt maar één regel: time is money. Als die installatie het laat afweten, betekent dit een huizenhoge kost. De druk is enorm, maar we hebben alle vertrouwen in het systeem van Bosch en de technici die PLAY heeft opgeleid.”

Scoren met je lach
PLAY kiest voor Bosch: de audioreferentie in de congresmarkt. Maar heeft ook een aantal gepassioneerde technici in de rangen. Het geheim van verantwoordelijke Christian is eenvoudig: “Wees altijd oprecht en eerlijk met je klanten. Vertel hen de waarheid. En vooral: doe het met een lach. Als je een lach geeft, dan krijg je een lach terug. Zo scoor je bij de mensen.” Of zoals een klant ooit zei tegen Christian: ‘Ik zie u lachen door de telefoon.’